Koen Koomen

pRAKTIJKHOUDER / Fysiotherapeut

Koen heeft de dagelijkse leiding en is de drijvende kracht achter de praktijk. Hij is aangesloten bij het parkinson netwerk, maar houdt zich bezig met een ruime variatie van patiëntengroepen. Extra talent; hij loopt een willekeurig bos in en weet er een viergangen diner uit te halen. paddestoelen, honing en noten niets is hem vreemd. 

BIG registratie nr. 39059797004

Jacqueline Vandeberg

pRAKTIJKHOUDSTER / Fysiotherapeute 

Jacqueline en Koen zijn een onverslaanbaar team binnen de praktijk. Jacqueline houdt zich bezig met de dagelijkse leiding en algemene fysiotherapie. ongelofelijk talent; absolute rust bewaren als de kinderen het uiterste vergen.  

BIG registratie nr. 29062802404

 

Nancy Hauffen

Fysiotherapeute / docent fysiotherapie / manuele therapie (Msc) / oncologiefysiotherapeut

Nancy werkt deeltijd bij Fysiogulpen. Ze houdt zich veel bezig met oncologische patiënten. Daarnaast is ze docent op de opleiding fysiotherapie bij Zuyd hogeschool.

Een negatief karaktereigenschap?; haar bulderende lach die de praktijk laat trillen. (op maandagochtend)

Een absoluut positieve eigenschap?;  Haar bulderende lach die de praktijk laat trillen. (de rest van de week)

BIG registratie nr. 59059814504  

 

Frank Teleng

Fysiotherapeut / Master manueel therapeut / Docent fysiotherapie

Frank Teleng vult naast de algemene fysiotherapie de manuele therapie in. Hij houdt zich veel bezig met wervelkolom gerelateerde problematiek. Daarnaast werkt hij ook als docent op de opleiding fysiotherapie in Heerlen. Waar hij eveneens aan de bulderende lach van Nancy wordt blootgesteld.

BIG registratie nr. 89908510104 

frank@fysiogulpen.nl

 

 

 

 

Jacqueline Martinussen

Fysiotherapeut 

Jacqueline Martinussen is de nieuwe aanwinst van FysioGulpen. Jacqueline heeft de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd in Heerlen (waar zij onder andere les kreeg van Frank en Nancy.) In juli 2019 is ze af gestudeerd en ze staat te popelen om haar verworven talenten te laten zien. Jacqueline zal vanaf April 2020 oedeemtherapie in de praktijk introduceren. Een waar toptalent dus.

BIG registratie nr. 39926121804 

Jacqueline@fysiogulpen.nl

Sluit Menu