Dank jullie wel!

De doneer je rug los actie van fysiotherapie praktijk, fysio gulpen was een groot succes. Elk half uur werd er iemand gemasseerd voor een donatie van 5 euro. Het team van fysiostudenten heeft super werk geleverd en met de koffie en vlaai was het een gezellige dag. Elk time slot zat vol en we zijn trots te kunnen zeggen dat we een bedrag van 291 euro opgehaald hebben voor stichting leven naast de brouwerij! Als het aan ons ligt doen we het volgend jaar weer!

Beoordeling praktijk

Ook afgelopen jaar is Fysio Gulpen weer goed uit de verf gekomen. Onze klanten hebben ons beoordeeld met een 9.3! Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Enorm bedankt.

Ho-Ha Runners

Deze zomer heeft Fysiogulpen een hardloop analyse uitgevoerd bij de hardlopers van de Ho-Ha runners. Het was een gezellige en vooral zinnige ochtend. De sporters kregen een rapport met hun analyse en tips mee naar huis. Er zijn al een aantal runners die dankzij de analyse hun looppatroon hebben kunnen verbeteren en nu weer blessurevrij zijn!

 

Oedeem therapie

In 2021 kan Fysio Gulpen haar patienten nog beter van dienst zijn. Er vindt een uitbreiding van onze specialisaties uit. Vanaf januari wordt er ook Oedeem therapie aangeboden. Oedeem is een zwelling in het lichaam, veroorzaakt door een abnormale ophoping van vocht als gevolg van een verstoord evenwicht tussen de afvoer en aanvoer van het vocht. Veelal wordt dit gezien in de armen en benen, maar het kan zich ook voordoen in het gezicht, hals, de buik en het hele lichaam. Oedeem therapie helpt de vochtophoping structureel te verminderen en zelfs weg te krijgen. Voor meer informatie vraag naar Jacqueline Erens. 

Jacqueline Erens

Vanaf januari 2021 voegt Jacqueline Erens zich bij het team van Fysio Gulpen. Jacqueline gaat zich bezig houden met de algemene fysiotherapie en oedeem therapie. Van harte welkom Jacqueline!

Testen bij FC Gulpen

Afgelopen vrijdag, 21 Augustus heeft FysioGulpen het eerste elftal van FC Gulpen getest. Het werd de mannen niet makkelijk gemaakt. Er zijn verschillende onderdelen getest. Denk hierbij aan stabiliteit, lenigheid vetpercentage en uithoudingsvermogen. Aan de hand van de testgegevens kunnen de sporters hun training aanpassen en blessures voorkomen. Dit alles zodat ze dit seizoen een nog betere prestatie kunnen leveren. Zet hem op mannen!    

Samenwerking tussen FC Gulpen en FysioGulpen

Het nieuwe voetbal seizoen is alweer goed op weg. Dit seizoen gaan FysioGulpen en FC Gulpen samenwerken om de prestaties nog meer te verbeteren en de sporters nog beter van dienst te zijn. De therapeuten en trainers gaan nauw samenwerken op het gebied van blessure preventie en revalidatie. Sporters van FC Gulpen worden bij blessures binnen 24 uur gezien door een fysiotherapeut, zodat ze weer snel het veld op kunnen. Voor meer informatie vraag naar Frank Teleng  

zie ook www.fcgulpen.nl 

Oefenzaal

FysioGulpen is aan het investeren in de oefenzaal. Dit zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Zo hebben we recentelijk naast de fitnessapparatuur en oefenmaterialen die we al hebben een legpress aangeschaft. Dit toestel is een goede manier op de kuiten, bovenbenen en billen te trainen en kan bijvoorbeeld ingezet worden bij kruisband revalidatie, nieuwe heup en knie prothesen, spierklachten en rugklachten.   

Sluit Menu