Testen bij FC Gulpen

Afgelopen vrijdag, 21 Augustus heeft FysioGulpen het eerste elftal van FC Gulpen getest. Het werd de mannen niet makkelijk gemaakt. Er zijn verschillende onderdelen getest. Denk hierbij aan stabiliteit, lenigheid vetpercentage en uithoudingsvermogen. Aan de hand van de testgegevens kunnen de sporters hun training aanpassen en blessures voorkomen. Dit alles zodat ze dit seizoen een nog betere prestatie kunnen leveren. Zet hem op mannen!    

Samenwerking tussen FC Gulpen en FysioGulpen

Het nieuwe voetbal seizoen is alweer goed op weg. Dit seizoen gaan FysioGulpen en FC Gulpen samenwerken om de prestaties nog meer te verbeteren en de sporters nog beter van dienst te zijn. De therapeuten en trainers gaan nauw samenwerken op het gebied van blessure preventie en revalidatie. Sporters van FC Gulpen worden bij blessures binnen 24 uur gezien door een fysiotherapeut, zodat ze weer snel het veld op kunnen. Voor meer informatie vraag naar Frank Teleng  

zie ook www.fcgulpen.nl 

Jacqueline Martinussen

Vanaf 14-10-2019 begint Jacqueline Martinussen bij FysioGulpen. Ze is afgestudeerd in 2019 en staat te popelen om aan de slag te gaan. Welkom Jacqueline!

Oefenzaal

FysioGulpen is aan het investeren in de oefenzaal. Dit zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Zo hebben we recentelijk naast de fitnessapparatuur en oefenmaterialen die we al hebben een legpress aangeschaft. Dit toestel is een goede manier op de kuiten, bovenbenen en billen te trainen en kan bijvoorbeeld ingezet worden bij kruisband revalidatie, nieuwe heup en knie prothesen, spierklachten en rugklachten.   

Eugenie

Helaas gaat onze collega Eugenie ons verlaten. Eugenie werkte bijna 5 jaar als fysiotherapeut in onze praktijk maar gaat nu (begrijpelijk) dichter bij huis werken. Eugenie hartstikke bedankt voor je inzet en we wensen je veel succes met je nieuwe werk!

Eugenie wordt binnenkort door een nieuwe aanwinst opgevangen. Meer info volgt nog. 

Sluit Menu