Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Manuele therapie

De manueel therapeut is een fysiotherapeut die zich na zijn basis opleiding nog gespecialiseerd heeft in de wervelkolom. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar. Niet alleen rug en nekklachten horen bij deze specialisatie maar denk ook aan schouder, bekken of zenuw problematiek. 

                                                                          voor meer informatie: Frank 

 

Geriatrie

De geriatrische therapeut richt zich op de oudere mens. Op hoge leeftijd vitaal en fit blijven dat is het streven. Er is een steeds groter wordende groep ouderen die langer zelfstandig wonen. Het behouden of vergroten van de zelfredzaamheid en het voorkomen van achteruitgang is één van de uitgangspunten van de therapie. Zo lang mogelijk mobiel blijven en de regie behouden over je eigen functioneren!  

                                                    voor meer informatie: Jacqueline en Eugenie

Claudicatio

Etelagebenen (Claudicatio) is een veelvoorkomend probleem op oudere leeftijd. De slagader in de benen is vernauwd en het lopen wordt stram en pijnlijk. Fysio Gulpen is aangesloten bij het claudicationet om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen. De therapie bestaat voornamelijk uit looptherapie en verschillende oefeningen voor vooral de beenspieren. 

                                                                    voor meer informatie: Eugenie  

Oncologie

Het nationaal fonds tegen kanker raadt aan om een fysiotherapeut oncologie in te schakelen als onderdeel van behandeling bij kanker. Hiervoor bent u bij Fysio Gulpen op de juiste plaats.

                                                                    voor meer informatie: Nancy

Parkinson

Fysio Gulpen is aangesloten bij parkinsonNet. ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgaanbieders die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinson patiënten.  Ons streven is dat mensen met de ziekte van parkinson of a-typische parkinsonisme de allerbeste zorg krijgt die mogelijk is. 

                                                                      voor meer informatie: Koen

kaakfysiotherapie

Craniomandibulaire therapie (kaak) richt zich niet alleen op kaakklachten maar ook op aandoeningen zoals hoofdpijnklachten, slikproblemen en aangezichtsverlamming. Veel van deze klachten zijn terug te voeren op een niet goed werkende kaakspieren of het kaakgewricht. Eventueel gaat de craniomandibulaire therapeut in overleg met uw tandarts over wat voor u de beste behandelmethode is. 

                                                                     voor meer informatie: Frank 

Fysio Gulpen is aangesloten bij

de volgende zorgnetwerken
Sluit Menu